Blog

10 januari is een dag voor de gewone hap

Kerst diner met de buren

Heerlijke avond gehad met mooie klassieke gerechten. Oesters om de avond mee te beginnen met een heerlijk glaasje champagne. Als voorgerecht begonnen we met een steak tartaar die wij natuurlijk te groot maakte. vervolgens een schitterende ravioli met Kreeft en kreeften bouillabaisse met caviar omdat het kan. De hoofdrol was wel besteedt aan de rosini die echt naar perfectie was bereid.

Lees meer »

Pasta avond

Heerlijke pasta met rode saus zoals mijn zoon het noemt. Dat was de spaghetti met wat olijf olie en de saus ernaast geserveerd. De afbeelding hierboven is spaghetti met blauwe kaas en de 3e pasta is met een saus van tomaten en pulled pork. 

Lees meer »

Left over snacks

Aardappelen over van gister? Heel makkelijk maak je een tortilla met aardappelen. Fruit wat uitjes aan en doe er de aardappelen bij. Laat het een beetje afkoelen en meng het met 4 - 6 eieren. Breng het op smaak in een aparte kom. Vervolgens bak je de tortilla in de pan op half vuur. 

Lees meer »

Weer hollandsche pot

Altijd lekker met dit weer een lekker gerecht voor met dit weer. Deze keer heb ik de spekjes gebruikt van de guanchale en dat gaf een extra diepgang aan het gerecht.

Lees meer »

vrijdag Pizza dag

Er is niets leukers dan als iedereen thuis komt van zijn werk of school dat er een heerlijk pizzaatje klaar staat. En natuurlijk moet de oven het hele jaar door gebruikt worden.

Lees meer »