Vrienden komen langs dus gezellig uitpakken.
1,7 kg Ribeye uit Uruguay van Meatlovers
Dona Bernarda scoorde ook bij mij een 4,4. heerlijk
Als bijgerecht pompoen uit de oven, opengesneden en dan geserveerd met olijfolie en zeezout.
Gestoofde witlof met walnoten en gorgonzola. Ik heb het 10 minuten in de bloedhete pizza oven gezet in een giet ijzeren pan met deksel, daarna de kaas erop gelegd en het 15 minuten laten rusten. Deze doet het altijd goed.
Van wat restdeeg van een eerdere keer heb ik een pizza gemaakt met een hartige tomaten saus en verse mozarella.
En natuurlijk de hoogte punt van de avond de heerlijke ribeye. Eerst twee keer vijf minuten aan iedere kant in de pizza ovens dicht geschoeid. Daarna in een stalen pan gelegd met boter en tijm en knoflook waarna weer een paar minuten in de oven. Vervolgens eruit gehaald en deze op tafel laten rusten en iedere keer de boter over het vlees heen te scheppen. Na 10 minuten heb ik die gesneden en konden we genieten. Een 9,5 kreeg deze avond.
Reactie plaatsen
Reacties